qkhabar
ارسال پیامک
 جستجو
چهارشنبه, خرداد 03, 1391..:: اخبار و رویدادها::..ثبت نام كاربر  ورود به سايت
اخبار  چاپ   کمينه 
تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 117  ترجمه: English   Turkey   العربی 


تجلیل از نفرات برتر کنکور شهرستان شاهین دژ

عصردیروز با حضور فرماندار، مدیران دستگاه های اجرایی واولیاء ومربیان از نفرات برتر کنکورشهرستان طی مراسمی تجلیل شد.

 به گزارش روابط عمومی فرمانداری شاهین دژطی مراسمی در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان شاهین دژ از نفرات برتر رشته های مختلف کنکورسراسری امسال تجلیل به عمل آمد. بر این اساس خانم رقیه فیضی با کسب رتبه خوب در رشته علوم انسانی  در طی این مراسم از سوی  فرماندار شاهین دژ به ایشان جوایزی اهداگردید.

 فرماندار شهرستان شاهین دژ در این مراسم گفت : بحمدالله دولت نهم ودهم گام های خوب واساسی درخصوص تخصیص اعتباروایجاد تحول دربدنه آموزش وپرورش کشوروشهرستان از قبیل نوسازی ، تجهیز ، ساخت واحدهای آموزشی هزینه نموده تا دانش آموزان از شرایط مناسب و قابل قبولی برای تحصیل برخوردار شوند . حمید جلالی افزود  : هم اکنون 23 هزار دانش آموز درواحد های آموزشی شهرستان  مشغول تحصیل هستند که این رقم یک پنجم جمعیت شهرستان را شامل می شود و مدارس باید به سمت نخبه پروری گامهای موثری بردارند.
 وی خاطر نشان کرد : امسال  بیشتردانش آموزانی که  در کنکور سراسر دانشگاههای دولتی   شرکت کرده بودند برای ورود به مراکز آموزش عالی  قبول شده و وارد دانشگاهای دولتی شده اند که این میزان نسبت به گذشته رشد قابل قبولی داشته است .
     رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان شاهین دژ تصریح کرد : امروز بستر و فضای بیشتری برای حضور و فعالیت نخبگان علمی در جامعه ایجاد شده و باید از این فرصت ، به نحو شایسته برای پیشرفت و تعالی کشور استفاده کرد.
  جلالی همچنین در این مراسم  افزود : انتظار جامعه از نخبگان علمی ، تولید علم ، همراه با بصیرت وحفظ شعائر دینی است و دانش آموزان باید به سمت تحقیق محوری روی بیاورند و به روشهای معمول کنونی بسنده نکنند.
 
/09:41 ق.ظ

کد خبر:  9630
فرستنده: shahindezh Admin
گروه:
22222
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

   چاپ   کمينه 
Copyright 2011 www.Atorpat.ir   شرایط استفاده  حريم شخصي كاربران