qkhabar
ارسال پیامک
 جستجو
شنبه, ارديبهشت 30, 1391..:: اخبار و رویدادها::..ثبت نام كاربر  ورود به سايت
اخبار  چاپ   کمينه 
تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 116  ترجمه: English   Turkey   العربی 


فرماندار وامام جمعه شاهین دژ از حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن قدردانی كردند

 

نماینده ولی فقیه درشهرستان و فرماندار شاهین دژ درپیام مشتركی از حضور حماسی مردم این شهرستان در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن قدردانی كردند.


حجت الاسلام 'نقی باقری' امام جمعه و 'بهروز بهروز' فرماندار شاهین دژ از بصیرت، زمان شناسی و دشمن شناسی مردم ولایتمدارشاهین دژ و حضور حماسی آنان در راهپیمایی 22 بهمن ماه قدردانی كرده و این حماسه را برگ زرینی درتاریخ افتخارات شهرستان دانستند.

دراین پیام آمده است: حضور حماسی مردم در راهپیمایی 22 بهمن، جلوه دیگری از حماسه وحدت و تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری و زنده نگه داشتن یادشهیدان دربهمن 57 است.

امام جمعه شاهین دژ وفرماندار دراین پیام مشترك افزودند: در راهپیمایی امروز همه آمدند تا بگویند درخط ولایت و انقلاب اسلامی به سمت قله های 'عزت و شرافت' و 'پیشرفت و عدالت' حركت می كنیم.

حجت الاسلام باقری و بهروز درپیام خود شور و شعور انقلابی مردم در خلق این حماسه عظیم را به پیشگاه ولی امر مسلمین حضرت آیت الله خامنه ای و مردم ولایتمدارشهرستان تبریك گفته اند.

در راهپیمایی سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان شاهین دژاقشار مختلف مردم ولایتمدارشهرستان حضوری پرشور و باشكوه را به نمایش گذاشتند.


 

/02:04 ب.ظ

کد خبر:  14584
فرستنده: shahindezh Admin
گروه:
22222
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

   چاپ   کمينه 
Copyright 2011 www.Atorpat.ir   شرایط استفاده  حريم شخصي كاربران