امام جمعه شاهین دژ در یادواره شهدای دانش آموز
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان شاهین دژ، حجت الاسلام نقی باقری در مراسم یادواره شهیدان والامقام دانش آموز این شهرستان گفت : اگر این شهدای عزیز و جانفشانی های این بزرگوران نبود نامی از اسلام و قرآن و اهل بیت(ع) در ایران اسلامی طنین انداز نمی شد و واژه هایی همچون از خود گذشتگی و ایثار فقط در رمانها و کتابها معنی پیدا می کرد که با رشادت و ایثارگری و شهادت شهدای عزیزمان این واژه ها در ایران اسلامی زنده شد .
امام جمعه شهرستان شاهین دژ در ادامه به خاطره ای از صدر اسلام اشاره نمود و گفت : اگر در جنگ بدر سپاه اسلام ۳۱۳ یار داشت دشمنان اسلام ۹۸۰ نفر بودند که ابوسفیان یاران پیامبر (ص) را دید و گفت من با اینها بجنگم . پیامبر (ص) اسلام به سجده رفت و از خداوند منان خواست که این لشکر شکست نخورد اگه چنین شود دین تو برای همیشه از بین خواهد رفت باران آمد دشمنان اسلام در خاک رس گرفتار شدند و پیامبر (ص) اسلام و یارانش در این جنگ به پیروزی رسیدند .
وی در خاتمه خطاب به دانش آموزان کرد و گفت : دشمنان ما از قدرت قلم ما نمی ترسند بلکه از قدرت ایمان و شعیه بودن ما می ترسند .
لازم به ذکر است در این مراسم با شکوه تعداد کثیری از مسئولین شهرستانی و بیش از ۶۰۰ دانش آموز دختر و پسر شاهین دژ شرکت داشتند .
نام و نام خانوادگی (الزامی)
پست الکترونیکی (الزامی)
وب سایت
ارسال نظر به این مطلب را از طریق ایمیل به من اطلاع بدهید