qkhabar
ارسال پیامک
 جستجو
شنبه, ارديبهشت 30, 1391..:: اخبار و رویدادها::..ثبت نام كاربر  ورود به سايت
اخبار  چاپ   کمينه 
تعداد نظرها: 0 نظر تعداد بازدید: 102  ترجمه: English   Turkey   العربی 


صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان شاهین دژ درآغاز هفته دفاع مقدس

فرماندار شاهین دژ گفت: رزمندگان اسلام به پشتیبانی قرآن وائمه ورهبری حضرت امام (ره) حماسه ماندگاری از خود به یادگار گذاشتند که تاابد درتاریخ جاودان خواهد بود.

 

همزمان با اولین روز ازهفته گرامیداشت  دفاع مقدس صبحگاه مشترک نیروهای نظامی و انتظامی شهرستان شاهین دژ با حضور حمید جلالی فرماندار، باقری امام جمعه شاهین دژ،فرماندهان و پرسنل سپاه ناحیه و نیروی انتظامی شهرستان، حوزه های بسیج شهری، کارمندی، خواهران و جمعی از روحانیون ،مدیران ادارات،نهادها و ارگانهای دولتی در محل سپاه ناحیه شاهین دژ برگزار گردید.

 در این مراسم باشکوه پس از قرائت آیاتی چند از کلام ا... مجید و نواخته شدن سرودمقدس جمهوری اسلامی و اهتزاز پرچم سه رنگ ایران اسلامی، حمید جلالی فرماندار شهرستان شاهین دژ ضمن گرامیداشت هفته خاطره انگیز دفاع مقدس به روزهای آغازین جنگ اشاره و گفت: رژیم بعثی عراق با حمله به ایران قصد تجزیه آن را داشت و کشورهای که صدام را در این جنگ نابرابر یاری می کردند آمده بودند تا بمانند .ولی با پایمردی و از خودگذشتگی رزمندگان سلحشورمان نه تنها نتوانستند کاری از پیش ببرند بلکه بعد از آزاد سازی خرمشهر و اخراج نیروهای متجاوز، صدام به فکر دفاع از بغداد بود تا تصرف خاک ایران و درواقع دشمنان نظام و انقلاب متکبرانه آمدند و ذلیلانه رفتند.
 در ادامه مراسم صبحگاه فرماندار شاهین دژ افزود: ما هم اکنون برگزاری آرام چنین مراسمی را رهین شهدایی هستیم که با ایثار جان و خون خود عزت، اقتدار و شرف ایرانیان را حفظ کردند.
 جلالی با پرداختن به چرایی و چگونگی شروع جنگ، رمز پیروزی رزمندگان ایران اسلامی را که با دستان خالی ولی دلهایی سرشار از ایمان به مقابله با تجاوز رژیم تا بن دندان مسلح عراق رفتند؛ ولایت مداری و تکلیف محوری عنوان کرد و گفت:جنگ دیروز جنگ سلاح و تکنولوژی نظامی بود و جنگ امروز جنگ رسانه، اینترنت و فرهنگ است و وظیفه آحاد ملت سرافراز ایران حساس تر و خطیرتر از گذشته می باشد .وی خاطرنشان کرد: اگر رزمندگان ما در دوران پرافتخار جنگ تحمیلی از مرزهای سرزمینی و جغرافیایی دفاع کردند، امروزه بر ما واجب است تا  تمام اهتمام و تلاش خود را بکارگیریم تا از مرزهای فرهنگی، فکری و اعتقادی خود که مورد تهاجم مستکبران غربی قرار گرفته، دفاع نموده و دشمنان دین و نظام اسلامی را در رسیدن به اهداف شوم خود ناکام بگذاریم. رزمندگان اسلام به پشتیبانی قرآن وائمه ورهبری حضرت امام (ره) حماسه ماندگاری از خود به یادگار گذاشتند که تاابد درتاریخ جاودان خواهد بود.
 
 

 

/10:28 ق.ظ

کد خبر:  10079
فرستنده: shahindezh Admin
گروه:
22222
امتیازدهی
اين مطلب تا چه ميزان مورد قبول شما واقع شد؟
نظرات

نام و نام خانوادگی (الزامی)

پست الکترونیکی (الزامی)

وب سایت

   چاپ   کمينه 
Copyright 2011 www.Atorpat.ir   شرایط استفاده  حريم شخصي كاربران